Blog: De Essentie van lyme

Blog: De Essentie van lyme · 10. november 2018
De olie van de levensboom vertelde me over vertrouwen hebben en het krampachtige vechten los te laten. Vanuit liefde naar mezelf kijken.

Blog: De Essentie van lyme · 17. oktober 2018
Afspraak met mezelf...ik ga op onderzoek. Wat heb ik nodig? Wie ga ik om hulp vragen? Welke ondersteuning heb ik nodig of healing...coaching misschien? Waar vind ik inzicht, helderheid? Het is een prachtige reis, ik onderzoek ervaar en wordt me vooral bewust van oude patronen.

Blog: De Essentie van lyme · 05. september 2018
Vandaag is een goede dag, is het een mooie dag? Ken je dat nummer van Marco Borsato: Mooi

Blog: De Essentie van lyme · 16. augustus 2018
Los van Lyme! Na de vakantie, tijd voor vervolgstappen! Telefonische Wegwijssessie met Lia Spaans: www.losvanlyme.nl Dat éne zinnetje in ons gesprek wat me raakt.

Blog: De Essentie van lyme · 15. juli 2018
..Uiterlijk blijven ze dezelfde lang nadat ze innerlijk zijn doodgegaan.. Deze zin raakte mij tot in het diepst van mijn ziel.

Blog: De Essentie van lyme · 14. juli 2018
Niemand komt me redden! Neem de verantwoordelijkheid voor je leven! Zet zelf stappen in de richting van gezondheid en geluk! Ik heb het gedaan en heb de verantwoordelijkheid voor mijn leven opgepakt. Wil je weten hoe ik dat heb gedaan en wat me erbij heeft geholpen..

Blog: De Essentie van lyme · 11. juli 2018
Ik noem je bloemen.... associaties bij een gedicht in mijn atelier. Vandaag is een goede dag en morgen neem ik een atelierdag! Ik alleen met mij!
Blog: De Essentie van lyme · 28. juni 2018
Vandaag is een goede dag. De zon komt te voorschijn! Mijn dag. I create my own Sunshine in my heart.
Blog: De Essentie van lyme · 24. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Symphony of the cells. De workshop die ik heb gevolgd. Werken met een protocol van etherische oliën. Heel bijzonder om te mogen ervaren en ook te geven.
Blog: De Essentie van lyme · 23. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Muziek heelt! Moderne muziek, maar zeker ook klassieke muziek zoals Symfonie nr. 9 van Antonin Dvorák. Ook bekend als het nummer Going Home.

Meer weergeven