Een engel speciaal voor jou
Blog: Engelen....altijd聽路聽13. oktober 2021
Een engel speciaal voor jou. Heel graag maak ik een engel voor jou of voor iemand die je lief is.

Heling JUIST NU!!聽路聽25. april 2020
We hebben in deze tijd waar er energetisch zoveel gebeurd elkaar nodig. Juist nu is contact belangrijk. Fysiek dicht bij elkaar zijn is nog even niet mogelijk, maar weet dat jouw engelen en gidsen dicht bij jou zijn. Ze omringen jou met hun liefde. Kun je het contact met hen niet ervaren? Voel je je afgesneden van die Universele liefde? Een healing is een mogelijkheid om in contact te komen met die liefde vanuit het universum. Een healing verbindt je met jezelf, met je engelen en je gidsen. Het...

Heling JUIST NU!!聽路聽21. maart 2020
Heling voor iedereen. Het is een heftige periode. Wat doet dat met je? Mij brengt het behoorlijk uit balans. Angst en onzekerheid steken de kop op. Veel wordt er gedeeld op sociale media, hartverwarmende momenten en ook pijn en verdriet. Juist nu we niet bij elkaar kunnen zijn is "samen" zo belangrijk. We zijn creatief en vinden manieren om elkaar te laten weten dat we er zijn voor die ander, dat we van die ander houden. Er mag ook tijd zijn voor jezelf, voor rust en voor heling. Neem contact...

Blog: Engelen....altijd聽路聽06. mei 2019
Reisadvies van een engel.

Blog: Engelen....altijd聽路聽04. mei 2019
Ze zijn dicht bij me en dragen me als het nodig is. Vaak zie ik ze pas achteraf en heb me dan zo alleen gevoeld.

Blog: De Essentie van lyme聽路聽10. november 2018
De olie van de levensboom vertelde me over vertrouwen hebben en het krampachtige vechten los te laten. Vanuit liefde naar mezelf kijken.

Blog: De Essentie van lyme聽路聽17. oktober 2018
Afspraak met mezelf...ik ga op onderzoek. Wat heb ik nodig? Wie ga ik om hulp vragen? Welke ondersteuning heb ik nodig of healing...coaching misschien? Waar vind ik inzicht, helderheid? Het is een prachtige reis, ik onderzoek ervaar en wordt me vooral bewust van oude patronen.

Blog: De Essentie van lyme聽路聽05. september 2018
Vandaag is een goede dag, is het een mooie dag? Ken je dat nummer van Marco Borsato: Mooi

Blog: De Essentie van lyme聽路聽16. augustus 2018
Los van Lyme! Na de vakantie, tijd voor vervolgstappen! Telefonische Wegwijssessie met Lia Spaans: www.losvanlyme.nl Dat 茅ne zinnetje in ons gesprek wat me raakt.

Blog: De Essentie van lyme聽路聽15. juli 2018
..Uiterlijk blijven ze dezelfde lang nadat ze innerlijk zijn doodgegaan.. Deze zin raakte mij tot in het diepst van mijn ziel.

Meer weergeven