· 

Wegwijssessie

Vandaag is een goede dag en ik begin de dag met dankbaarheid in mijn hart.

 

Vakantie periode voorbij!

Gisteren had ik telefonisch contact met Lia Spaans. Zij heeft de praktijk Los van Lyme in Waalwijk. Zij heeft erg veel info op en geeft vrijblijvend advies als je dat wilt. www.losvanlyme.nl

In het contact van gisteren was mijn vraag vooral: Hoe nu verder? Tijd voor vervolgstappen! Ik weet dat ik al een heel eind op weg ben en heb het gevoel dat er nog een stukje gedaan mag worden om helemaal los te komen van de Lyme, zodat het niet meer meereist in mijn leven; in mijn lichaam of beter gezegd, in mijn systeem: mijn totale Zijn.

Wat ze zei gaf me te denken:

"Het voelt alsof er geen ruimte genoeg is in je systeem om Los te komen van Lyme!?

Introspectie:....

* Kan ik de Lyme nog niet laten gaan?

* Wat levert het me dan nog op?

* Waar zit de angst om het los te laten?

* Is er een blokkade?

* …………………………………..?

 

Een ziekte helemaal los laten is natuurlijk best eng, onbewust voelt het erg vertrouwt want ik heb al jaren klachten en inmiddels is het een (onbewust) deel van mij.....het is in mijn systeem gekomen...

Ik weet zeker dat als ik het mentaal, psychisch en spiritueel los kan laten dat dan het fysieke stuk zal volgen. Hier heb ik echter ondersteuning bij nodig, misschien door natuurlijke middelen, maar vooral en voor eerst INTROSPECTIE!

In meditatie gaan vragen/invoelen wat heb ik nodig?

Het kan ook zijn om hiervoor iemand te zoeken die me een healing/reading kan geven op dit stuk.

 

Conclusie: Door de Wegwijssessie met Lia zijn er eigenlijk meer vragen dan antwoorden gekomen, dat is goed. Het is echt verhelderend!

Dat éne zinnetje: ….geen ruimte in mijn systeem om Los te komen van Lyme

We hadden een gesprek van een half uur, hoe bijzonder kan het zijn.

Ze gaf geen direct advies. Wel gaf ze me de naam van een collega die dichterbij Midwolda woont dan Waalwijk om eventueel naar toe te gaan, verder niets. Kijk maar, voel maar, wat is goed voor jou. Dat is pas hulpverlening!

Dank je Lia!

De stap voor nu te zetten:

Ik ga op onderzoek en kan uiteindelijk als ik zover ben naar haar gaan (of iemand anders)voor het laatste stuk in behandeling, dat voelt goed voor mij.